Hitta användarnamn och lösenord som sparats i webbläsaren

Beskrivning

Denna guide beskriver hur användare hittar användarnamn samt lösenord som sparats i webbläsaren.

Hantering

Google Chrome

1.
Klicka på menyknappen (tre prickar) högst upp i webbläsaren

2. Välj Inställningar
3. Klicka sedan på Autofyll
4. Gå sedan till Lösenordshantering
5. Klicka på ögon-ikonen för att visa lösenordet för Bitnet
6. Användarnamnet visas i kolumnen Användarnamn

Mozilla Firefox

1. Klicka på menyknappen (tre streck) högst upp till höger i webbläsaren

2. Klicka sedan på Inställningar och sedan Sekretess & säkerhet
3. Scrolla ner till Inloggningar & lösenord och sedan Sparade inloggningar
4. Klicka på ögat bredvid lösenordet för Bitnet
5. Användarnamnet visas i kolumnen Användarnamn

Microsoft Edge

1. Klicka på menyknappen (tre prickar) högst upp i webbläsaren

2. Börja med att klicka på Inställningar
3. Klicka sedan på Lösenord
4. Klicka på ögon-ikonen för att visa lösenordet för Bitnet
5. Användarnamnet visas i kolumnen Användarnamn