Finn brukernavn og passord som er lagret i nettleseren

Beskrivelse

Denne veiledning beskriver hvordan brukere finner brukernavn og passord som er lagret i nettleseren.

Ledselse

Google Chrome

1.
Klikk på menyknappen (tre prikker) i øvre høyre hjørne

2. Velge Innstillinger
3. Klikk deretter på Autofyll
4. Velg deretter Passordlagring
5. Klikk på øyeikonet for å vise Bitnet-passordet
6. Brukernavnet vises i kolonnen Brukernavn

Mozilla Firefox

1. Klikk på menyknappen (tre streker), øverst til høyre i nettleseren

2. Klikk på Innstillinger og på Personvern og sikkerhet
3. Rull ned till Innlogginger og passord, klikk på Lagrede inlogginger
4. Klikk på øyet ved siden av passordet for Bitnet
5. Brukernavnet vises i kolonnen Brukernavn

Microsoft Edge

1. Øverst til høyre i nettleseren klikker du på menyknappen (tre prikker)

2. Klikk deretter på Innstillinger
3. Klikk på Passord
4. Klikk deretter på øyet ved siden av passordet til bitnet.nu
5. Brukernavnet vises i kolonnen Brukernavn