Ändra lösenord i Bitnet

Beskrivning

Guiden beskriver hur användare ändrar sitt lösenord i Bitnet.

Hantering

1. Gå till Administration > Byt lösenord
  2. Fyll sedan i nuvarande lösenord, därefter det nya lösenordet. Upprepa det nya lösenordet.
  3. Klicka på Spara
  4. Klart!

Gå till Administration > Byt lösenord

Ändra lösenordet

Så här ser du användarnamn och lösenord som sparats i din webbläsare

Google Chrome
  1. Klicka på menyknappen uppe till höger i webbläsaren (se bild)
  2. Välj Inställningar
  3. Välj Autofyll
  4. Klicka på Lösenord
  5. Klicka på ögon-ikonen för att visa ett lösenord
Mozilla Firefox
  1. Klicka på menyknappen uppe till höger i webbläsaren (se bild)
  2. Klicka på Lösenord
  3. Klicka på någon av inloggningarna i listan för att se eller kopiera den
Microsoft Edge
  1. Klicka på menyknappen uppe till höger i webbläsaren (se bild)
  2. Välj Inställningar
  3. Klicka på Lösenord
  4. Se inloggningsuppgifter och lösenord under Sparade lösenord
  5. Klicka på ögon-ikonen för att visa ett lösenord