Aktivera koppling till Timecut

Beskrivning

Denna guide beskriver hur användare aktiverar kopplingen till Timecut i Bitnet.

Tips!
  1. Nedan hantering kan även följas om användare behöver ändra sitt användarnamn och lösenord
Hantering
Användare
  1. Gå till Administration > Administration > Mina Uppg.
  2. Skriv in användarnamn och lösenord (fås av Timecut) i raden TimeCut Inl.
  3. Klicka sedan Spara
Administratör
  1. Gå till Administration > Administration > Användare
  2. Klicka på användaren vars användarnamn och lösenord ska läggas in eller ändras
  3. Skriv in användarnamn och lösenord (fås av Timecut) i raden TimeCut Inl.
  4. Klicka sedan Spara

För användare

För administratör