Aktivera basärende

Beskrivning

När du skapar ett nytt juridikärende i Bitnet så kan du välja om ärendet ska vara ett basärende eller ett standardärende. Basärende är ett ärende som endast innehåller en grupp (exempelvis testamente) och där faktureringskostnaden understiger 3000 SEK. Följ hanteringen nedan för att aktivera basärende för juridiken.

Viktigt
  1. Administratör på byrån kan aktivera basärende för juridiken

Hantering

1. Gå till Administration > Bitnetfunktioner
    2. Bocka sedan i Lågprisärenden i juridiken

3. Logga ut och in i Bitnet
    4. Klart!

Steg för steg hur användare aktiverar basärende för juridiken.