Aktivera koppling till Fortnox

Beskrivning

Guiden beskriver hur administratör på byrån aktiverar kopplingen till ekonomisystemet Fortnox. Genom att koppla Bitnet till Fortnox så flyttas era fakturor automatiskt till Fortnox så snart det skapas i Bitnet. Fakturorna är då klara och bokförda.

Viktigt!
  1. Endast den som har administratörsrättigheter i Bitnet kan aktivera kopplingen.
  2. Den som loggar in i Fortnox behöver ha fullständiga rättigheter.
  3. Använder byrån en revisionsbyrå så är det de som behöver logga in.
  4. Om byrån har fler undergrupper som använder Fortnox så ska samma säkerhetsnyckel användas på samtliga undergrupper.
Hantering
  1. Gå till Administration > Datadelning
  2. Dra i reglaget under Fortnox som ekonomisystem, klicka sedan på knappen Spara
  3. Klicka sedan på knappen Generera ny för att skapa en säkerhetsnyckel
  4. Klicka sedan på Visa/Importera befintlig
  5. Klicka sedan på knappen Logga in
  6. Byrån eller revisionsbyrån loggar sedan in i Fortnox

Hantering för inloggning på flera undergrupper

Hantering nedan beskriver hur man loggar in i Fortnox om gjort stegen ovan och har flera undergrupper
  1. Gå till Administration > Datadelning
  2. Dra i reglaget under Fortnox som ekonomisystem, klicka sedan på knappen Spara
  3. Klicka sedan på Visa/Importera befintlig
  4. Klicka sedan på knappen Logga in
  5. Byrån eller revisionsbyrån loggar sedan in i Fortnox