Användare behöver nytt lösenord

Beskrivning

Denna guide beskriver hur en användare får ett nytt lösenord. Nytt lösenord kan fås via startsidan (se hantering) eller via den användare som har administratörsrättigheter på byrån (se viktigt).

Viktigt

• Administratören på byrån kan ta fram ett nytt lösenord till användaren genom att gå till administrationadministrationanvändare

• Klicka sedan på hänglåset vid användarens namn. Användaren har nu fått lösenordet security

• När användaren loggar in första gången så kommer denna få ändra sitt lösenord.

Klicka på hänglåset för att återställa lösenordet

Hantering

För att få ett nytt lösenord utan administratör, gör följande:

1. Gå till bitnet.nu
    2. Klicka på knappen logga in och klicka på länken som heter klicka här
    3. Fyll sedan i epost och användarnamn i Bitnet
    4. Ett mail kommer skickas till mailadressen, följ instruktionerna i mailet