Användare behöver nytt lösenord

Beskrivning

Denna guide beskriver hur användare får ett nytt lösenord.

Viktigt att veta

• Administratören på byrån kan ta fram ett nytt lösenord till användaren genom att gå till administrationadministrationanvändare. Klicka sedan på hänglåset vid användarens namn, användaren har nu fått ett mail gällande lösenordsåterställning till sin angivna mail. Användaren följer instruktionerna i mailet.

• Administratörer kan få fram användarens mailadress via administration > administration > användare

• Administratörer hittar användares användarnamn via administration > administration > användare > klicka på användaren > administrera rättigheter

Hantering

För att få ett nytt lösenord utan administratör, gör följande:

1. Gå till bitnet.nu
    2. Klicka på knappen logga in och klicka på länken som heter klicka här
    3. Fyll sedan i epost och användarnamn i Bitnet
    4. Ett mail kommer skickas till mailadressen, följ instruktionerna i mailet

OBS! Vår support ger aldrig ger ut inloggningsuppgifter över telefon. Om du inte minns vilken mejladress du använder eller ditt användarnamn, kontakta din byrås administratör.