Ändra Timecut-inlogg i Bitnet

Beskrivning

Denna guide hjälper dig att ändra inloggningsuppgifter till Timecut i Bitnet. De nya inloggningsuppgifterna får användaren från Timecut.

Hantering
  1. Gå till Administration > Administration > Användare
  2. Klicka på användaren vars Timecut-inlogg ska ändras
  3. I rutan Timecut Inl. skrives användarnamnet in, samt lösenordet i rutan lösenord
  4. Klicka sedan på knappen Spara
  5. Användaren kan behöva logga ut och in igen för att de nya uppgifterna ska uppdateras

Här ändrar du Timecut-inlogg, glöm inte att klicka på knappen spara