Uppdatera och ändra befintlig ärendemall

Beskrivning

Den här guiden beskriver hur användare uppdaterar befintliga ärendemallar i Bitnet. Ärendemallarna behöver uppdateras om byrån gjort ändringar gällande artiklar, transporter och varningar. Det kan exempelvis vara att man ändrat priset på en artikel eller lagt till en ny transport eller varning.

Viktigt
  1. Användaren behöver administrationsrättigheter för att ändra i ärendemallen.

Hantering

1. Gå till Administration > Ärendemallar
  2. Klicka på ärendemallen som ska ändras
  3. Gör ändringarna genom att klicka på Artiklar, Transporter och Varningar
  4. Klicka sedan på knappen Spara ändringar

Gå till administration > ärendemallar

Genomför ändringarna, klicka sedan på spara ändringar