Visningsex av gåvobevis eller annat dokument visas inte i webbläsaren

Visningsex av gåvobevis eller annat dokument visas inte i webbläsaren

Beskrivning

Följ denna guide om visningsexet av gåvobeviset eller annat dokument inte visas i webbläsaren.

Hantering

Firefox
  1. Klicka på de tre strecken högst upp till höger
  2. Gå till Inställningar
  3. Välj Allmänt och scrolla ned till program
  4. I sökfältet, sök på PDF och och välj åtgärd Öppna i Firefox

Google Chrome
  1. Klicka på de tre prickarna och sedan på Inställningar
  2. Välj Sekretess och säkerhet, klicka därefter på Webbplatsinställningar
  3. Scrolla ned i listan och klicka på Ytterligare innehållsinställningar
  4. Klicka på PDF-Dokument och bocka ur Ladda ned PDF-filer i stället för att låta dem öppnas automatiskt i Chrome