Nya funktioner i E-anmälan

Beskrivning

Nu skiljer Bitnet på anmälningar till begravningsceremoni och minnesstund. På begravningsbyråns hemsida och minnesrummet väljer gästen om man vill anmäla sig till begravningsceremonin eller minnesstunden, eller båda. Samma sak gäller när användare ska lägga till en ny gäst direkt i Bitnet. I Bitnet kan användare även välja olika maxantal och olika sista anmälningsdatum för respektive händelse. När maxantalet är uppnått kommer man inte längre kunna anmäla sig via byråns hemsida eller minnesrummet.

Hantering

För att aktivera anmälning till respektive händelse, se nedan.
  1. Gå in på ärendet det gäller, klicka sedan på fliken Förtäring
  2. Klicka på knappen Ändra i rutan för Information
  3. Om det ska vara anmälan till begravningsceremoni, klicka i rutan för Anmälan aktiverad under rubriken Begravningsceremoni
  4. Om det ska vara ett maxantal för gäster på begravningsceremonin, skriv in detta i rutan Max antal gäster
  5. Välj Sista anmälningsdatum
  6. Om det inte ska vara någon minnesstund, klicka i rutan Ingen minnesst.
  7. Om det ska vara minnesstund, välj Antalet preliminäranmälda
  8. Om det ska vara möjligt att anmäla sig digitalt via byråns hemsida samt minnesrummet, klicka i Anmälan aktiverad
  9. Om det finns ett maxantal gäster, skriv in detta i rutan Max antal gäster
  10. Välj sedan Plats för minnesstund, Serveringsansvarig samt om det finns någon Övrig information

Välj på vilken händelse anmälan ska vara aktiv

För att lägga till en ny gäst, se hantering nedan.

1. Gå in på ärendet, klicka på Förtäringsfliken
  2. Under Ny gäst, välj om gästen ska närvara vid Begravningsceremonin, Minnesstunden eller båda
  3. Fyll i resterande uppgifter, klicka på knappen Lägg till

Välj närvaro för gästen