Ändra e-postsignatur på användare

Beskrivning

Guiden beskriver hur enskild användare samt användare med administratörsrättigheter ändrar e-postsignatur i Bitnet.

Hantering

Som enskild användare, gör följande:
  1. Gå till Administration > Administration > Mina uppg. > Ändra e-postsignatur
  2. Ändra signaturen med hjälp av kod-taggarna. Du fyller i kod-taggarna i rutan "signatur"
  3. Klicka Spara

Följ stegen och klicka sedan på "ändra e-postsignatur "

Fyll i kod-taggarna för den information du önskar, klicka sedan på "spara"

Användare med administratörsrättighet som ska ändra e-postsignatur på annan användare:
  1. Gå till Administration > Administration > Användare
  2. Klicka på Användaren vars e-postsignatur ska ändras
  3. Klicka sedan på "Ändra e-postsignatur"
  4. Ändra signaturen med hjälp av kod-taggarna. Du fyller i kod-taggarna i rutan "signatur"
  5. Klicka Spara

Följ stegen och klicka sedan på användaren vars e-postsignatur ska ändras

Fyll i kod-taggarna för den information du önskar, klicka sedan på "spara"