Skicka blombeställningar via e-post

Beskrivning

Den här guiden beskriver hur användare lägger till e-postadress på en florist och hur användare kan skicka blombeställningar via e-post till floristen.

Hantering

För att aktivera funktionen, gör följande steg:
  1. Gå till administration > administration > florister
  2. Klicka på floristen du vill aktivera funktionen på
  3. Under e-post, lägg till floristens e-post
  4. I rutan statusuppdatering välj via e-post
  5. Klicka sedan på knappen spara

Gå till administration > administration > florister

Fyll i floristens e-postadress samt ändra statusuppdatering till via e-post, klicka sedan spara

För att sedan skicka blombeställningarna via e-post, gör följande:
  1. Lägg in blombeställningen som vanligt på blomfliken
  2. När beställningen är lagd, gå in på blomfliken och klicka sedan på knappen skicka e-post
  3. När floristen har godkänt beställningen kommer statusen att ändras till eGodkänd

Klicka på skicka e-post för att maila beställningen

När floristen har godkänt beställningen ändras statusen till eGodkänd