Ändra texten i bekräftelse till minnesstund (eAnmälan)

Beskrivning
Denna guide beskriver hur användare ändrar texten i bekräftelsemailet som skickas ut när en gäst anmäler sig till minnesstund via begravningsbyråns hemsida.

Hantering
  1. Klicka på Onlinepaketet i menyn till vänster och klicka sedan på eAnmälan
  2. Gör dina ändringar i textrutan, klicka sedan på Spara ändringar

Klicka på onlinepaketet och sedan eAnmälan

Gör ändringarna i textrutan, klicka sedan på spara ändringar