Översikt

Översikt

Översikt

Startsida - de tre rutorna 

Det första du ser när du loggar in i Bitnet är de tre rutorna: kalendern, alla begravningar samt varningar. 

Kalendern

Här ser du det du är ansvarig för samt det som samtliga på byrån behöver se. Du kan växla i tiden med hjälp av pilarna, kugghjulet till vänster hjälper dig att kategorisera vad du vill se i kalendern. 

Alla begravningar

I listan till höger kan du se alla aktuella begravningsärenden. Ikonerna visar status på begravningsärendet. Här kan du se nuvarande position, annonser, minnesblad, antalet varningar samt om ärendet är hemligt. Med hjälp av ikonen till höger kan du välja att se dina begravningar, kontorets begravningar samt minnesgåvor. 

Varningar

Här ser du alla begravningar som har ägt rum där det fortfarande finns varningar som inte är bekräftade. 


Huvudmeny till vänster

Huvudmenyn finner du till vänster i Bitnet, här finns alla funktioner som din användare har till gång till. Du kan göra menyn mindre genom att klicka på pilen till höger.  

Blå listen 

I den blå listen, högst upp i Bitnet, finner du en sökruta. Här kan du söka på ärenden, kontakter, församlingar, präster, fakturor mm. Du kan begränsa din sökning genom att klicka på symbolen med strecken. 



Med hjälp av skrivarsymbolen kan du skriva ut kalender, ärenden samt varningar. Bjällran meddelar att det finns nya anmälningar till minnesstund. Därefter finner du de nyheter som publiceras. Dessa kan komma från oss på Bitnet men även från begravningsbyrån. För att chatta med övriga användare på byrån klickar du på symbolen längst till höger. 



    • Related Articles

    • NPS-betyg för ansvarig rådgivare

      NPS (Net Promoter Score) är ett sätt att mäta kundnöjdhet. Både ansvarig rådgivare och beställare får sätta varsitt betyg för hur de anser att ärendet gått. Rådgivarens betyg: Gå till fliken med en stjärnikon i ärendet. Ansvarig rådgivare får först ...
    • Skapa ett nytt begravningsärende

      Skapa ett nytt begravningsärende Det finns flera sätt att lägga in ett nytt begravningsärende i Bitnet. Vilket av dessa sätt som passar bäst beror helt på hur begravningen är utformad och i vilket steg som du har påbörjat hanteringen av begravningen. ...