Leveransmetoder för minnesgåvofakturor

Beskrivning

Denna guide förklarar de olika utskriftsformaten på minnesgåvofakturor i Min gåva

Leveransmetoderna för minnesgåvofakturor

1. Postfaktura - Väljer ni postfaktura så skickas fakturan per post till givaren. Byrån behöver inte göra något mer än att lägga in gåvan och välja postfaktura, Min gåva administrerar utskicket av fakturan
  2. E-postfaktura - Fakturan skickas till givaren e-post. Informera gärna givaren om att mailet ibland kan hamna i skräpposten.
  3. Utskriftsfaktura - Byrån skriver ut och ger eller skickar fakturan till givaren.

Hantering
För att se vilken leveransmetod som valts, följ stegen nedan.
  1. Hitta ärendet där minnesgåvan finns
  2. Klicka sedan på minnesgåvor, längst ut till höger
  3. Hitta givaren i listan
  4. Kontrollera sedan hur fakturan levereras i kolumnen betalningsmetod

Postfaktura - fakturan skickas hem till givaren

E-postfaktura - fakturan skickas direkt till givarens angivna e-post

Utskriftsfaktura - fakturan skrivs ut av byrån och ges eller skickas till givaren