Gör om obetald swish/kortbetalning till faktura

Beskrivning

Guiden beskriver hur användare omvandlar en obetald minnesgåva (Swish eller kortbetalning) till en faktura.

Viktigt!
  1. När betalningen görs om till faktura höjs den administrativa avgiften från 35 till 45 kronor.
Hantering
  1. Gå in på ärendet där minnesbladet finns
  2. Klicka på reglaget till vänster som heter Visa obetalda swish/kortbetalningar
  3. Hitta gåvan det gäller, klicka på den
  4. Klicka sedan på knappen Ändra till faktura
  5. Nu har betalningen gjorts om till faktura, gåvan går nu att skriva ut.
  6. Byrån behöver inte skriva ut fakturan, fakturan skickas per automatik hem till givaren via Bitnets system.

Klicka på reglaget, då kommer obetalda minnesgåvor visas

Klicka på knappen Ändra till faktura. Fakturan skickas automatisk ut från Bitnets system hem till givaren.