Fältkoder i Bitnet

Beskrivning

Den här guiden beskriver hur användare hittar fältkoderna i Bitnet. Fältkoderna hämtar in information på blanketter och andra utskrifter. För mer information om hur användare själva skapar blanketter, kontakta support@bitnet.nu

Viktigt
  1. Användaren behöver administrationsrättigheter för att hitta fältkoderna

Hantering

1. Gå till Administration > Utskrifter
  2. Klicka på knappen Visa fältkoder
  3. Klicka på Kategorierna eller använd sökrutan för att hitta önskade fältkoder, klicka på fältkoden för att kopiera den

Klicka på knappen för att visa fältkoderna

Klicka på kategorierna eller sök i rutan för att hitta fältkoderna