Aktivera statistikrättigheten i Bitnet

Beskrivning

Denna guide beskriver hur statistiken aktiveras på en användare i Bitnet. Tidigare var statistiken tillgänglig för alla användare, men nu ligger den som en separat rättighet.

Viktigt
Användaren behöver ha administratörsrättigheter i Bitnet för att kunna genomföra ändringen.

Hantering

1. Gå till Administration > Administration > Användare
  2. Klicka på användaren som ska tilldelas rättigheten
  3. Klicka sedan på Administrera rättigheter
  4. Scrolla ned i listan och bocka i Statistik
  5. Användaren behöver nu logga ut och in igen i Bitnet för att rättigheten ska aktiveras

Klicka på användaren som ska tilldelas rättigheten

Klicka på Administrera rättigheter

Bocka i Statistik