Korrigera beloppet på en annons

Beskrivning

Denna guide beskriver hur du som användare ändrar beloppet på en annons i Bitnet.

Hantering

1. Gå till ärendet det gäller och klicka på Annonsfliken
  2. Klicka på annonsen det gäller
  3. I fältet administrativ avgift lägger användaren in beloppet som ska läggas till eller tas bort. För att ta bort ett belopp så skriver användaren beloppet han/hon vill ta bort med ett minustecken framför. Finns det redan en administrativ avgift (exempelvis 75 kronor) i fältet som ska tas bort så skriver användaren in beloppet 0.
  4. Klicka sedan på knappen Spara & Stäng

I det här fallet finns redan en administrativ avgift på 75 kronor, ska ytterligare 100 kronor läggas till så blir beloppet i administrativ avgift 175 kronor (75+100=175). Ska den administrativa avgiften på 75 kronor tas bort så skriver ni in siffran 0, klicka sedan Spara & stäng.