Tillfällig lösning för exportering av fakturor till Fortnox

Beskrivning

Efter en uppdatering fungerar inte kopplingen till Fortnox optimalt. Nedan finns en beskrivning som gör att byråer kan fakturera samt exportera fakturor till Fortnox.

Viktigt
  1. När man loggat in till Fortnox behöver man fakturera samt exportera fakturorna till Fortnox inom en timme, detta för att OCR-nummer/fakturanummer ska bli korrekt.

2. Efter att fakturan har exporterats till Fortnox kan fakturan skrivas ut via Bitnet och skickas ut till kund

3. Om ni inte har era inloggningsuppgifter tillhands så ber vi er kontakta Fortnox, 0470- 78 50 00.

4. Använder er byrå en revisionsbyrå? Då behöver ni skapa en användare åt er revisionsbyrå. Revisionsbyrån loggar sedan in i Bitnet och aktiverar kopplingen.

5. Den som loggar in i Fortnox och aktiverar kopplingen behöver ha rätt rättigheter i Fortnox.
Hantering

1. Gå till Administration och klicka på Datadelning
  2. Under Fortnox som ekonomisystem klickar ni på den blåa knappen Logga in
  3. Ni fyller sedan i användarnamn/Fortnox ID samt lösenord till Fortnox och loggar in
  4. Nu har ni en timme på er att fakturera och exportera fakturorna till Fortnox. Gå till Ekonomi och klicka på Visa ej exporterade fakturor, om det där finns fakturor som ännu inte är exporterade - klicka på varje faktura för att exportera