Stream

Streamad begravning

Många begravningsbyråer erbjuder nu livestreaming av begravningsceremonier, nu kan du lägga till denna information i Bitnet.

Beskrivning

Begravningsbyrån kan nu synliggöra att ett begravningsärende ska streamas. Att ett begravningsärende ska streamas kommer visas i ärendet under fliken Begr. Akt, i kalendern samt i ärendeöversikten i hemvyn.

Viktigt
  1. För att ikonen för livestreaming ska synas i kalendern så behöver ett begravningsdatum samt klockslag anges under fliken Begr. Akt.

Hantering

1. Gå in på begravningsärendet som ska streamas.

2. Klicka på fliken Begr. akt.
    3. Klicka på rutan vid streamas, klicka spara.

Valbar ruta för streaming i begravningsärendet.

Ikon för streaming i kalenderhändelsen.

Ikon för streaming i hemvyn.