Skapa en ny användare i Bitnet

Beskrivning

En ny användare ska läggas in i Bitnet.

Viktigt

Administratörer på byrån kan lägga in en ny användare.

Hantering

1. menyn till vänster klicka på administration > administration > fliken Användare. Klicka sedan på knappen Ny Användare
    2. Fyll i förnamn, efternamn, initialer (3 bokstäver), E-post för inloggning (behöver vara unik) och kryssa i aktiv. Fyll även i epost, inlogg på Timecut osv. klicka på spara
    3. Hitta den nya användaren i listan och klicka på den. Klicka på “Administrera rättigheter“. Välj “Anställd och klicka spara. Scrolla ner i listan och välj de rättigheter som användaren behöver. Stäng rutan när detta är klart.
    4. Slutligen, gå tillbaka till listan över användare. Klicka på
     låset med rött kryss bredvid den nya användaren i listan och klicka på ja. Användaren har nu fått ett mail med information gällande lösenordet, användaren följer instruktionerna i mailen.

Fyll i uppgifterna och klicka sedan på spara