Skapa en ny användare i Bitnet

Beskrivning

Följ denna guide om en ny användare ska läggas till i Bitnet.

Viktigt

1. Administratörer på byrån kan lägga in en ny användare.

Hantering

1. menyn till vänster klicka på administration > administration > fliken Användare. Klicka sedan på knappen Ny Användare
    2. Fyll i förnamn, efternamn, initialer (3 bokstäver) och kryssa i aktiv. Fyll även i epost, inlogg på Timecut osv. klicka på spara
    3. Hitta den nya användaren i listan och klicka på den. Klicka på Administrera rättigheter. Välj Anställd, fyll i ett användarnamn och klicka spara. Scrolla ner i listan och välj de rättigheter som användaren behöver. Stäng rutan när detta är klart.
    4. Slutligen, gå tillbaka till listan över användare. Klicka på hänglåset med rött kryss bredvid den nya användaren i listan och klicka på ja. Användaren har nu fått lösenordet: security
    5. Användaren kan nu via Bitnet.nu logga in med sitt användarnamn samt lösenordet security. Första gången användaren loggar in kommer denne att få ändra sitt lösenord.

Fyll i den nya användarens uppgifter

Fyll i användarnamn och rättigheter