Radera ett ärende i Bitnet

Beskrivning

Följ denna guide om du som användare vill radera ett begravningsärende i Bitnet.

Viktigt
  1. För att kunna ta bort ett ärende i Bitnet så behöver man vara administratör.
  2. När ett ärende har raderats så går det inte att få tillbaka igen.

Hantering

1. Gå till ärenden > visa ärenden
  2. Hitta ärendet i listan, klicka sedan på papperskorgen till höger
  3. Innan ärendet raderas så behöver en anledning anges till varför ärendet ska tas bort. Exempelvis "inlagd två gånger"

Klicka på papperskorgen för att radera ärendet