Nytt pris på artiklar följer inte med på fakturan

Beskrivning

Användare har ändrat pris på artiklar i artikelregistret, men dessa följer inte med på fakturan. Det beror på att byrån har en fast ärendemall med artiklar, vilket betyder att artikeln behöver raderas och läggas in på nytt i ärendemallen för att priset ska uppdateras.

Viktigt
  1. För att ändra detta behöver man ha administratörsrättigheter i Bitnet.

Hantering

1. Gå till administration > ärendemallar
    2. Klicka på ärendemallen det gäller
    3. Klicka på papperskorgen för de artiklar som har ändrats
    4. Klicka sedan på
    Lägg till ny och lägg in de artiklar som har fått ett nytt pris

Redigera ärendemall i Bitnet.