Ladda upp byrålogga i Bitnet

Beskrivning

Denna guide beskriver hur användare lägger in byråloggan i Bitnet. Byråloggan kommer visas i exempelvis blanketter och mötesbokaren.

Viktigt
  1. Användaren som lägger in loggan i Bitnet behöver ha administratörsrättigheter.
  2. Loggan behöver vara nedladdad på användarens dator innan den kan laddas upp i Bitnet.
Hantering
  1. Gå till administration > administration > byrådet. > logga
  2. Klicka sedan på Drop files here to upload
  3. Välj filen som ska laddas upp
  4. Klart!

Följ stegen för att ladda upp loggan

Klicka sedan på Drop files here to upload för att ladda upp byråns logga