Lägga in ny varning

Beskrivning

Denna guide beskriver hur användare lägger till en ny varning i Bitnet. Här administrerar ni även på vilken flik varningen ska synas samt i vilka ärenden.

Viktigt
  1. Du som har administratörsrättigheter i Bitnet kan lägga till nya varningar i Bitnet.
  2. Varningen kommer läggas in på nya ärenden som läggs in i Bitnet. Vill ni lägga till den nya varningen på ett redan existerande ärende så gör ni det via ärendet, på varningsfliken, klicka sedan på den gröna knappen Lägg till
  3. Använder byrån ärendemallar behöver man även lägga in varningen där. Detta görs via Administration > Ärendemallar > klicka på mallen > Varningar > lägg till varningen > Spara
Hantering
  1. Gå till Administration > Administration > Varningar
  2. Klicka sedan på Lägg till
  3. Välj sedan namn, i vilket typ av ärende varningen ska synas, på vilken flik och så vidare
  4. Klicka sedan på Spara

Följ stegen för att lägga in en ny varning

Här väljer ni namn, var och när varningen ska synas i Bitnet