Lägga in ny artikel

Beskrivning

Guiden beskriver hur administratör på byrån lägger in en ny artikel i artikelregistret.

Viktigt!
  1. Endast den som har administratörsrättigheter i Bitnet kan lägga in nya artiklar.
  2. Bitnet kan inte hjälpa till med vilket konto och moms artikeln ska ha, vi hänvisar istället till den på byrån som har kunskap om den ekonomiska biten.
Hantering
  1. Gå till Administration > Administration > Artiklar
  2. Klicka på knappen Lägg till
  3. Lägg in information om artikelnummer, namn, pris, konto och moms med mera
  4. Klicka knappen Spara

Gå till artikelregistret och klicka på Lägg till

Fyll i informationen och klicka på Spara