Administrera kistor

Beskrivning

Denna guide beskriver hur användare lägger kistor som valbara i Bitnet. Guiden beskriver hur namn, pris och beställningspunkt läggs in.

Hantering
  1. Gå till administration > administration > kistor
  2. Hitta er leverantör i listan, hitta kistan som ska ligga som valbar i Bitnet och klicka på den
  3. Under lokalt namn väljer ni vad kistan ska heta i Bitnet
  4. Välj sedan att kistan ska vara valbar
  5. Lägg in utpris samt inpris
  6. Om byrån använder Bitnets lager ska ni även välja beställningspunkt
  7. Klicka på spara & nästa

Följ stegen och klicka på kistan som ska läggas som valbar i Bitnet

Fyll i uppgifterna och klicka sedan på spara & stäng