Lägga in inloggningsuppgifter för Verified på användare i Bitnet

Lägga in inloggningsuppgifter för Verified på användare i Bitnet

Beskrivning

Guiden beskriver hur tjänsten Verified aktiveras på enskild användare.

Viktigt
  1. För att tjänsten ska fungera i Bitnet så behöver byrån ha tecknat ett avtal med Verified
  2. Tjänsten behöver aktiveras på byrånivå via administration > Bitnetfunktioner > Verified
  3. Användare med administratörsrättigheter kan lägga in tjänsten på enskilda användare, se hantering nedan
Hantering
För användare
  1. Gå till administration > administration > Mina uppg.
  2. Klicka på knappen Inloggningsuppgifter - Integrationer
  3. Fyll i e-post och lösenord till Verified
  4. Kontrollera att inloggningsuppgifterna är korrekta genom att klicka på knappen Testa inloggning
  5. Om uppgifterna är korrekta, klicka på spara
  6. Är inloggningsuppgifterna inkorrekta, kontakta Verified
För administratörer
  1. Gå till administration > administration > användare
  2. Klicka sedan på användaren i listan
  3. Klicka på knappen Inloggningsuppgifter - Integrationer
  4. Fyll i e-post och lösenord till Verified
  5. Kontrollera att inloggningsuppgifterna är korrekta genom att klicka på knappen Testa inloggning
  6. Om uppgifterna är korrekta, klicka på spara
  7. Är inloggningsuppgifterna inkorrekta, kontakta Verified

Klicka på administration > administration > Inloggningsuppgifter - Integrationer

Fyll i e-post och lösenord till Verified