Kistkort med Covid 19-symbol

Av säkerhetsskäl vill man på kistkort kunna visa huruvida en person avlidit av Covid-19. Vi har skapat standardmallar för kistkort som innehåller en Covid 19-symbol. Det finns två varianter för Norge och två varianter för Sverige. Läs instruktionerna nedan som visar var du hittar dessa i Bitnet.

Du hittar kistkorten längst ner i listan under utskriftsfliken i begravningsärenden.

Om du inte ser dessa utskrifter beror det på att du inte har depå aktiverat på din användare. Så här gör byrågruppsadministratören för att aktivera depå på en användare:

1. Gå till Administrasjon>Administrasjon.
2. Klicka på fliken ”Brukere” och välj rätt användare i listan som visas.

3. Klicka på knappen ”Administratorrettigheter”.

4. Scrolla längst ner och bocka i ”Depot”.

Logga sen ut och in i Bitnet igen.

OBS! Om ”Depot” inte finns som val att bocka i, kontakta support@bitnet.nu så aktiverar vi det.