Fakturera annonser som inte ska till dödsboet

Beskrivning

Guiden beskriver hur användare fakturerar annonser som ska till annan mottagare än dödsboet.

Hantering
  1. Gå in på Ärendet där annonserna ska faktureras, klicka på Annonsfliken
  2. Klicka på huvudannonsen som ska till annan mottagare än dödsboet via knappen Välj fakturamottagare
  3. Välj om annonsen ska samfaktureras med andra annonser (familjesidan.se, egen hemsida och så vidare)
  4. Välj sedan Annan under välj fakturamottagare
  5. Fyll i uppgifter om namn och adress, klicka sedan Spara & Stäng
  6. Nu finns annonserna att fakturera i Bitnet under Ekonomi > Fakturera > Annonser

Rutorna visar huvudannonserna, klicka på välj fakturamottagare

Välj om annonserna ska samfaktureras med andra annonser, klicka sedan i rutan för välj fakturamottagare och välj annan

Fyll i uppgifterna om fakturamottagaren, klicka sedan på spara & stäng