Byta till OCR / BgMax

Önskar ni använda er av OCR på fakturor gör ni följande:

1. Kontakta banken och be dem aktivera OCR
    1. Banken kommer fråga om ni vill ha hård eller mjuk kontroll, vi rekommenderar att ni använder mjuk kontroll de första två månaderna, mjuk kontroll innebär att man inte måste mata in ett OCR-nummer när man betalar utan det går bra med vad som helst. Detta så att ni ska kunna få betalt på redan utskickade fakturor.
  2. När det är aktiverat, kontakta Bitnet så hjälper vi er att byta fakturamall.