Videomöte/telefonmöte som kalendertyp

Beskrivning

Byrån kan nu lägga in två nya sätt att boka möte på - telefonmöte och videomöte. Dessa två olika mötestyper kommer att synas i kalendern under förkortningarna TM (telefonmöte) och VM (videomöte). I begravningsärendet kommer man kunna se vald mötestyp under fliken Beställare

Telefonmöte och videomöte går att lägga in i ärendeguiden men också i begravningsärendet. I ärendeguiden väljer du vilken typ av möte det ska vara under fliken Beställare. Har du redan skapat begravningsärendet så väljer du mötestyp under fliken Beställare och knappen Lägg till nytt möte

Hantering
För att lägga till Videomöte och telefonmöte som alternativ, gör följande:

1. Gå till Administration > Administration > Ärendetyp

3. Klicka på Lägg till Videomöte
    4. Välj färg som ska visas i kalender, klicka Spara
    5. Upprepa för att lägga till Telefonmöte