Skapa basärende

Beskrivning

När du skapar ett nytt juridikärende i Bitnet så kan du välja om ärendet ska vara ett basärende eller ett standardärende. Basärende är ett ärende som endast innehåller en grupp (exempelvis testamente) och där faktureringskostnaden understiger 3000 SEK. Följ hanteringen nedan för att skapa ett basärende i juridiken.

Viktigt
  1. Denna funktion behöver först aktiveras i Bitnet innan det går att lägga in ärenden. Klicka här för att aktivera funktionen.
  2. Om basärendet överstiger 3000 SEK går det inte att fakturera ärendet.

Hantering

1. Gå till Juridik > Nytt ärende

2. Vid ärendetyp väljer du Bas

Steg för steg hur användare skapar ett basärende.