Skapa ärendemallar

Beskrivning

Via ärendemallarna kan ni administrera de mallar som används när man lägger upp ett nytt ärende. Dessa mallar bestämmer vilka artiklar och varningar som läggs till per standard när man skapar ett nytt ärende.

Hantering

1. Gå till administration > ärendemallar

2. Klicka på det gröna plustecknet (ner till höger) för att lägga till en ny ärendemall
    3. Välj namn på ärendemallen
    4. Fyll sedan i vilka artiklar samt varningar som ska finnas med i ärendemallen
    5. Klicka sedan på lägg till

Här skapar du och redigerar ärendemallen

Du väljer sedan ärendemall i ärendeguiden, under fliken kontor

Välj ärendemall i ärendeguiden under fliken kontor