Användare kan inte se andra användare i kalendern

Beskrivning

Användare kan inte se andra användare i kalendern. Detta beror troligtvis på att en ny användare har lagts till, nya användare läggs inte till i kalendern per automatik.

Viktigt
  • Detta behöver göras varje gång en ny användare läggs till på byrån.

Hantering

1. Klicka på kalenderkalenderpersonal
    2. I rullistan vid
    personal kryssar du i vilka användare som ska synas i kalendern

I rullistan Personal väljer du vilka användare som ska synas i kalendern