Administrera rättigheter på användare

Beskrivning

Denna guide beskriver hur administratörer i Bitnet administrerar andra användares rättigheter.

Viktigt
Den som ändrar rättigheterna i Bitnet behöver vara administratör.

Hantering

1. Till vänster i menyn, gå till Administration > Administration > Användare > klicka på användaren vars rättigheter ska ändras
  2. Klicka sedan på knappen Administrera rättigheter
  3. I rutan ändrar du användarens rättigheter, klicka sedan Stäng
  4. Användaren behöver logga ut och in en gång för att rättigheten ska uppdateras

Klicka på administrera rättigheter

I denna ruta ändras rättigheterna