Ändra beställningspunkt för kistor och urnor

Beskrivning

Guiden beskriver hur man korrigerar beställningspunkten för kistor och urnor i Bitnet. Beställningspunkten talar om för byrån när nya kistor/urnor behöver beställas. I exemplet nedan så är beställningspunkten 3, detta innebär att när byrån har tre kistor kvar i lagret så kommer Bitnet tala om att det behövs beställas fler kistor/urnor. Detta ser du under lager > lager (kistor)/lager (urnor)

Viktigt
Användaren behöver ha administratörsrättigheter i Bitnet för att kunna genomföra ändringarna.

Hantering

1. Gå till Administration > Administration > Kistor/urnor
  2. Klicka på kistan/urnan det gäller
  3. Korrigera antalet i rutan Best.punkt, klicka sedan på knappen Spara & Nästa

Hitta kistan det gäller genom att följa stegen

Korrigera antalet i rutan, klicka sedan Spara & stäng