Ändra uppgifter på byrå

Beskrivning

Denna guide beskriver hur byrån ändrar sina uppgifter så som exempelvis adress, telefonnummer, hemsida, bankgiro och så vidare.

Viktigt
  1. Den som genomför ändringarna behöver ha administratörsrättigheter i Bitnet.
  2. Om exempelvis adressen ändras är det viktigt att man kontrollerar att ändringen aktiveras på blanketter, om inte - kontakta support@bitnet.nu så hjälper vi er

Hantering

1. Gå till administration > administration > byrådet.
  2. Gör byråändringen
  3. Klicka sedan på spara

I denna vy genomför byrån ändringarna